En otoño, Formentera es tuya

Quan setembre llueix els primers pantalons llargs i bruses nocturnes,,es,la tornada a l'escola i al treball de les masses,,es,Formentera rellueix entre l'assossec i la calma,,es,després d'un estiu intens,,es,Privilegiats són aquells que posterguen la seva descans després dels mesos de juny,,es,juliol i agost,,es,El final de l'estiu i l'arrencada de la tardor resulta,,es,per a aquests afortunats viatgers,,es,el moment perfecte per apoderar-se de platges poc poblades,,es,d'íntimes postes de sol,,es, la vuelta al cole y al trabajo de las masas, Formentera reluce entre el sosiego y la calma, tras un estío intenso. Privilegiados son aquellos que postergan su descanso tras los meses de junio, julio y agosto. El final del verano y el arranque del otoño resulta, para estos afortunados viajeros, el moment perfecte per apoderar-se de platges poc poblades que a més permeten gaudir d'íntimes postes de sol,,es,silenciats pels majestuosos murmuris de l'onatge,,es,Dormir a Formentera,,es,permet la possibilitat de visitar la menor de les Pitiüses,,es,Perquè una tardor a la Mediterrània és un còctel que combina plaents dies de sol,,es,amb llargues passejades per la platja premiats amb capbussades refrescants a solitàries aigües cristal·lines,,es. Formentera es converteix en territori de passejades infinits entre fars envoltats de silencis,,es,silenciats pels majestuosos murmuris de les ones,,es,És el teu moment de visitar la menor de les Pitiüses,,es,Perquè una tardor a la Mediterrània és un còctel,,es,entre plaents dies de sol,,es,sense temperatures extremes,,es,que permet llargues passejades per la platja amb capbussades refrescants a solitàries aigües cristal·lines i algun dia de tempesta en què els fars i els penya-segats dibuixen una fantàstica estampa espectral i misteriosa,,es,trobar,,es, acallados por los majestuosos susurros del oleaje. Dormir a Formentera permet la possibilitat de visitar la menor de les Pitiüses,,es,amb llargues passejades per la platja premiats amb capbussades refrescants a solitàries aigües cristal·lines,,es. Porque un otoño en el Mediterráneo es un cóctel que combina placenteros días de sol, sin temperaturas extremas, con largos paseos por la playa premiados con chapuzones refrescantes en solitarias aguas cristalinas. El combinat tardor s'amaneix amb algun dia de tempesta en què els fars i els penya-segats dibuixen una fantàstica estampa espectral i misteriosa,es. Trobar allotjament barat a Formentera és més senzill i assaborir la nostra cuina en bons restaurants no requereix lluites per reservar una bona ubicació amb les millors vistes,,es,un allotjament a Formentera a la tardor és el teu millor ..,,es. Por eso y por mucho más, un alojamiento en Formentera en otoño es tu mejor...

Cuando el día se transforma en noche

Cada vez son más los afortunados que guardan en sus retinas uno de los acontecimientos más rutinarios y, sin embargo, más espectaculares, que ocurre los 365 días del año en la pequeña de las Pitiusas. No hablamos sino de una de las mejores puestas de sol, que hallaréis en el Mediterráneo. Si todavía no habéis presenciado el ocaso en el Cap de Barbaria no tenéis el certificado que os acreditará con la capacidad de “Soñar despiertos”. Trobar un bon lloc on dormir a Formentera permet desplaçar-se a la zona més al sud de Formentera,,es,Allà trobareu un lloc en el qual es troba el mirador ideal per contemplar el moment en què el sol es fon amb el mar per donar pas a les estrelles,,es. Allí encontraréis un lugar en el que se halla el mirador ideal para contemplar el momento en el que el sol se funde con el mar para dar paso a las estrellas. Si vuestra pasión son los paisajes y la fotografía, aquí trobareu una font renovable de llum i color,,es,Sereu afortunats al poder immortalitzar instants fugaços i transformar-los en records eterns,,es,Formentera és una illa petita en la que trobareu gran quantitat de refugis panoràmics que us proporcionaran un descans i un sentiment de pau espiritual que no té igual,,es,Us recomanem arribar amb temps,,es,doncs el Far des Cap de Barbaria és un lloc emblemàtic de l'illa,,es,A més,,es,abans de la posta de sol,,es,heu de deixar-vos marge per endinsar-vos en la "Cova ..,,es. Seréis afortunados al poder inmortalizar instantes fugaces y transformarlos en recuerdos eternos. Formentera es una isla pequeña en la que encontraréis gran cantidad de refugios panorámicos que os proporcionarán un descanso y un sentimiento de paz espiritual que no tiene igual. Os recomendamos llegar con tiempo, pues el Faro del Cap de Barbaria es un lugar emblemático de la isla. Además, antes de la puesta de sol, heu de deixar-vos marge per endinsar-vos en la "Cova Foradada",es. En tornar al vostre allotjament a Formentera us rebrem encantats d'escoltar la vostra experiència abans del vostre merescut descans a les nostres habitacions a ..,es.

Ús de les cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra Política de les galetes.

ACCEPTAR
Avís de galetes,es